Teren de fotbal cu gazon sintetic, acoperit cu schelet metalic si prelata, cu climatizare, parcare privata, terasa-bar, deschis non-stop, zona Bd. Metalurgiei - baza sportiva OFFSIDE ARENA.

  Home   |   Prezentare   |   Tarife  |   Galerie Foto |    Cupa Offside Arena  |    Contact

Email: contact@terenfotbalclub.ro

offsidearena@yahoo.com

   Fotbal pe  teren sintetic!

Offside Arena

 

 

 

 

 

Fotbalul se poate juca acum indiferent de ora, indiferent de conditii meteorologice, indiferent de anotimp!

Terenul de fotbal acoperit situat pe Bulevardul Metalurgiei nr. 27 are dimensiuni generale de 48 m x 25 m, suprafata de joc fiind de 42m x 22 m, porti de 3,5 m.

Balonul ce acopera gazonul sintetic are o inaltime de 12 metri, fiind luminat de o instalatie de nocturna performanta de 26 de reflectoare. Se poate juca NON-STOP.

Gazonul sintetic este monofilament, are o inaltime a firului de 60 mm, este o iarba artificiala in doua culori, cu insertie ce memoria elastica a firului si rezistenta la utilizarea intensiva. Gazonul de ultima generatie este recomandat pentru practicarea antrenamentelor de fotbal, pentru scoli de fotbal, pentru fotbalul amator.

In timpul jocului tabela electronica asigura vizibilitatea scorului, precum si cronometrarea reprizelor de joc.

La indemana jucatorilor de fotbal sunt vestiarele moderne, curate, precum si dusurile spatioase, cu apa calda non-stop. Se asigura maieuri de departajare a jucatorilor precum si mingi de joc.

Pe timpul iernii terenul de fotbal acoperit este inchis si incalzit la o temperatura optima pentru jocul de fotbal, astfel incat se poate juca indiferent de conditiile atmosferice.

Pe timpul verii se asigura ventilarea naturala a aerului prin ridicarea lateralelor lungi ale terenului.

Terenul de fotbal sintetic acoperit este situat pe in sectorul 4, cu deschidere la bulevard cu circulatie intensa, si ofera un spatiu generos de parcare.

 

 

 

Copyright (C) 2012-2014, Offside Arena. All right reserved.